Την υπογραφή ΣΣΕ διεκδικούν οι εργαζόμενοι στη ΣΙΔΕΝΟΡ

|
THESTIVAL TEAM

Tην υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας διεκδικούν οι εργαζόμενοι της χαλυβουργίας ΣΙΔΕΝΟΡ, οι οποίοι συνεχίζουν για δεύτερη εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους.

Σε ανακοίνωση του το σωματείο εργαζομένων αναφέρει:

«Η διοίκηση του σωματείου εργαζομένων της χαλυβουργίας “ΣΙΔΕΝΟΡ”,καταγγέλλει την πρωτοφανή πρακτική της εργοδοσίας να προβαίνει σε μοίρασμα ατομικών ” ενημερωτικών ” ανυπόγραφων φυλλαδίων από εκπρόσωπο της,την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη καθόλα νόμιμα προκηρυγμένες 4ωρες στάσεις εργασίας.

-Η απόπειρα χειραγώγησης των εργαζομένων, και η στοχευμένη σπίλωση των σκοπών της διοίκησης του σωματείου,φανερώνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις της εταιρίας:η οποία αντί να διαπραγματευτεί πραγματικά επάνω στα δίκαια αιτήματα της ΣΣΕ που προτείνει το σωματείο, προτιμά τις απειλές, τους εκβιασμούς και την απαξίωση των εργαζομένων που έχουν κάνει τεράστιες θυσίες-ιδιαίτερα τα τελευταία 8 χρόνια- βάζοντας πρώτιστα στο στόχαστρο τα μέλη του Δ.Σ.
-Η κλιμάκωση των αγώνων μας παραμένει η μοναδική λύση απέναντι σε αυτήν την αδιαλλαξία».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.