Του έταξε τη θέση του δημάρχου και τώρα τα αλλάζει;

|
THESTIVAL TEAM

Απ’ οτι φαίνεται, δεν υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ κυρίων στην πολιτική. Σάλος έχει ξεσπάσει στην αυτοδιοικητική «πιάτσα» της Θεσσαλονίκης μετά τις εξελίξεις στον Δήμο Χαλκηνόνας. Οι άλλοτε στενοί συνεργάτες και…

επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Ανεξάρτητη Ισχυρή Ένωση Δήμου Χαλκηδόνας», Παναγιώτης Δαϊκούδης και Γιάννης Μπίκος, βρίσκονται πλέον στα μαχαίρια.

Όπως είναι γνωστό, οι δυο άντρες είχαν ενώσει της δυνάμεις τους (ο Παναγιώτης Δαϊκούδης ως υποψήφιος δήμαρχος και ο Γιάννης Μπίκος ως επικεφαλής συνδυασμού) για να διεκδικήσουν το Δήμο Χαλκηδόνας, με τη συμφωνία οτι θα μοιράζονταν ανά δυο τα τέσσερα χρόνια της δημαρχίας. Ωστόσο, η συμφωνία αυτή έμεινε στα λόγια.

Η πρόσφατη πρωτοβουλία του Γιάννη Μπίκου να ζητήσει σύγκλιση της δημοτικής ομάδας, θεωρήθηκε από τον Παναγιώτη Δαϊκούδη ως κίνηση υπονόμευσης και ο δήμαρχος εγκάλεσε τον συνεργάτη του και του ζήτησε να τηρήσει τη συμφωνία που είχαν κάνει, να στηρίζει ο ένας τον άλλο. Ξεκαθάρισε μάλιστα οτι δεν θα αποδεχτεί κινήσεις αμφισβήτησης από τον ίδιο και πρόσθεσε οτι σε περίπτωση που ο Γιάννης Μπίκος δεν «συμμορφωθεί» θα τον απομακρύνει από τη θέση του αντιδημάρχου καθώς και από την παράταξη!

Απομένει πλέον να δούμε αν οι δυο άντρες θα βάλουν νερό στο κρασί τους καθώς ποια θα είναι η στάση των ψηφοφόρων του συνδυασμού.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.