Στη μάχη της φωτιάς ο Δήμος Θεσσαλονίκης

|
THESTIVAL TEAM

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δελτίο τύπου που εκδόθηκε πριν από λίγο…

Στο μέτωπο της φωτιάς βρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θανάσης Παππας, ο επικεφαλής του τομέα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης Στέλιος Λιακόπουλος και η δύναμη των εθελοντών δασοπροστασίας και στελεχών των υπηρεσιών της καθαριότητας και του πρασίνου καθώς και της Δημοτικής Αστυνομιας.

Όπως αναφέρετε στο δελτίου τύπου του Δήμου, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ο Δήμος Θεσσαλονίκης διάθεσε έξι υδροφόρες. Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης παρόλο που βρισκόταν στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους ενημερωνόταν για την εξέλιξη των επιχειρήσεων. Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Δήμου Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης παρενέβη, ζητώντας από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή την αποστολή πυροσβεστικών αεροσκαφών από την περιοχή της Καβάλας για την κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.