ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βρέθηκαν τα λεφτά μόλις παραιτήθηκε ο Αβραμίδης!

|
THESTIVAL TEAM

Λίγες μόλις ημέρες μετά την παραίτηση του αντιδημάρχου καθαριότητας, Στάθη Αβραμίδη, βρέθηκαν τα χρήματα για να αγοραστούν τα εξαρτήματα για την επισκευή τεχνικών μερών των απορριμματοφόρων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, υπογεγραμμένη από τον…

αντιδήμαρχο Οικονομικών, Χασδάι Καπόν, δημοσιεύτηκε προχθές στη Διαύγεια και η ημερομηνία του μειοδοτικού διαγωνισμού έχει οριστεί για τις 29 Αυγούστου. Για το συγκεκριμένο θέμα αφιερώθηκαν περισσότερες από είκοσι ώρες συζήτησης στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ήταν το κυριότερο αίτημα του Στάθη Αβραμίδη προς τον αντιδήμαρχο Οικονομικών ο οποίος, ωστόσο, του απαντούσε ότι δεν υπάρχουν λεφτά.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για το κονδύλιο των 200.000 ευρώ που ψήφισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο στην αρχή του χρόνου προκειμένου να εκσυγχρονιστεί ο στόλος των απορριμματοφόρων. Σε πρόσφατη συνεδρίαση μάλιστα η παράταξη Γκιουλέκα κατέθεσε ερώτηση με την οποία ζητούσε να μάθει γιατί δεν εκταμιεύεται το συγκεκριμένο κονδύλι. Αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά του πρώην αντιδημάρχου καθαριότητας καθώς η απομάκρυνσή του οφείλεται εν πολλοίς στην ανεπάρκεια του υφιστάμενου στόλου να συλλέξει τον όγκο των σκουπιδιών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.