Τι γράφει ο Στάθης Αβραμίδης στην επιστολή παραίτησής του;

|
THESTIVAL TEAM

Κριτική στις επιλογές Μπουτάρη ασκεί ο Στάθης Αβραμίδης στην επιστολή παραίτησής του. Ο κ. Αβραμίδης επισημαίνει ότι η νέα διοίκηση του δήμου…

δεν ξέφυγε από τη μικροπολιτική ούτε τόλμησε αλλαγές που θα ανέτρεπαν κατεστημένες λογικές. Ο απερχόμενος αντιδήμαρχος έκανε λόγο τγια διαφωνίες στα θέματα των ανταλλακτικών καθώς και της περικοπής των υπερωριών των εργαζομένων.

Επισημαίνει ότι στο θέμα των ανταλλακτικών και των απορριμματοφόρων ήδη υπάρχει στον προϋπολογισμό του δήμου κονδύλι 4 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των νέων αυτοκινήτων που απαιτούνται για να λυθεί το θέμα της αποκομιδής, καθώς από τα υπάρχοντα 70 οχήματα μόνο 20-25 βρίσκονται στους δρόμους της πόλης. Αναφερόμενος στο θέμα των υπερωριών, ο κ. Αβραμίδης τονίζει οτι η διοίκηση πίεζε να κοπούν οι υπερωρίες τη στιγμή που είχαν καταχωρηθεί. Τελικά,το 20% των υπερωριών του τελευταίου πενταμήνου περικόπηκαν και οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται να προσφύγουν δικαστικά κατά του δήμου.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι η παραίτηση Αβραμίδη σηματοδοτεί την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.