“Εφυγε” ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θέρμης, Γιώργος Κοντοπίδης

|
THESTIVAL TEAM

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής του δήμου Θέρμης, με αρμοδιότητα στα ΚΑΠΗ και το πρόγραμμα ¨Βοήθεια στο Σπίτι”, Γιώργος Κοντοπίδης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης κάνει λόγο για έναν “σημαντικό άνθρωπο, που με την παρουσία του στήριζε τις δράσεις της τρίτης ηλικίας”.

Σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης προχώρησε στο ακόλουθο ψήφισμα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης , μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του ξαφνικού και άδικου θανάτου του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Κοντοπίδη, ο οποίος υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις τα κοινά και το Δήμο Θέρμης για πολλά χρόνια,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ  ΟΜΟΦΩΝΑ

  1.   Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια  στην οικογένειά του.
  2.   Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του και να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του
  3.   Να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας του εκλιπόντος ενεργού του μέλους

Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΗΣ”

Τα συλλυπητήρια της εκφράζει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΗΣ για τον ξαφνικό και αναπάντεχο θάνατο του Γιώργου Κοντοπίδη.
Ο επικεφαλής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΗΣ Δήμαρχος κ.Θεόδωρος Παπαδόπουλος καθώς και οι Αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του αγαπητού φίλου και συναγωνιστή Γιώργου Κοντοπίδη, καθώς επίσης και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του για την απώλεια του προσφιλούς τους προσώπου.

Ο εκλιπών υπήρξε δυναμικό μέλος της παράταξης μας και υπηρέτησε με συνέπεια τις ιδέες και τις αρχές της και μέσα από αυτές τον ίδιο το Δήμο, τον οποίο υπηρέτησε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου για πολλά χρόνια. Με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση προσέφερε τις υπηρεσίες του στο χώρο των Αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Υπήρξε Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέου Ρυσίου, Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου “Αναγέννηση Ρυσίου” ενώ συμμετείχε και στην εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Νέου Ρυσίου. Ο Γιώργος Κοντοπίδης διέγραψε μια επιτυχημένη και μακρά πορεία στην Αυτοδιοίκηση. Διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος Νέου Ρυσίου από το 1991 έως το 1998, Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης από το 2007 έως το 2010. Το 2011 επανεκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης και από τότε διατελούσε Αντιπρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής, με αρμοδιότητα στα ΚΑΠΗ και το πρόγραμμα ¨Βοήθεια στο Σπίτι”. Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και φίλος, ένας άριστος συνεργάτης στο Δήμο, βάζοντας την δική του σφραγίδα στα Αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ .

Η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπητό, πληθωρικό, αληθινό άνθρωπο και πολύτιμο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Μ. Πέμπτη και ώρα 14.00, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Νέο Ρύσιο. Θα είναι πάντα στην ψυχή μας και στη μνήμη μας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.