Διάλεξη για τις “σχολικές επιδόσεις και την οικογενειακή ζωή” στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης

|
THESTIVAL TEAM

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο δήμος Θεσσαλονίκης υλοποιεί τον ετήσιο κύκλο διαλέξεων- σεμιναρίων με τίτλο ”Αντιμέτωποι με τα προβλήματα μας: εμείς και οι άλλοι” με την επιστημονική επίβλεψη της κλινικής ψυχολόγου – ψυχαναλύτριας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, Αναστασίας Πιμπιλίδου, πτυχιούχου του Πανεπιστημίου Paris VII, η οποία εργάζεται ως θεραπεύτρια παιδιών και εφήβων στο παιδοψυχιατρικό τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η τέταρτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου με θέμα: “Σχολικές επιδόσεις και οικογενειακή ζωή: Υπερβολές και αντιφάσεις, υπερπροστατευμένο, καταπιεσμένο ή αβοήθητο παιδί – Διάγνωση και αντιμετώπιση”.

Ώρα προσέλευσης 18.00μμ – Ώρα έναρξης 18.30μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/4eZ9qvF7UwTDNFnD2

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, τηλ: 2313 318662 και 2313318663.

Για το πρόγραμμα των διαλέξεων, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.