Αβραμίδης VS Παππάς και στη μέση ο Μπουτάρης!

|
THESTIVAL TEAM

Δύσκολες ώρες περνάει ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, Στάθης Αβραμίδης. Εκτός απο τα σκουπίδια που έχουν κατακλύσει την πόλη, έχει να αντιμετωπίσει και…

τις φωνές της Πρωτοβουλίας που είναι άκρως αντίθετες με τον τρόπο διοίκησης που έχει εφαρμόσει στην αντιδημαρχία. Απο το πρώτο διάστημα της δημαρχίας Μπουτάρη, ο δήμαρχος δεχόταν εισηγήσεις για να αντικαταστήσει τον κ. Αβραμίδη. Ένας απο τους κύριους διεκδικητές της θέσης ήταν απο τότε ο Θανάσης Παππάς.Ο Γιάννης Μπουτάρης, όμως είχε καλύψει τον κ. Αβραμίδη, κάνοντας λόγο για “σενάρια” και ξεκαθαρίζοντας οτι όσα εφαρμόζει είναι απόφαση της διοίκησης.

Τα σενάρια για αντικατάσταση του Στάθη Αβραμίδη φούντωσαν και πάλι πριν απο περίπου δυο εβδομάδες, οπότε και ο κ. Παππάς ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα ανακύκλωσης. Πολλοί λέγανε οτι ήρθε η αρχή του τέλους της αντιδημαρχίας Αβραμίδη, όμως ο δήμαρχος φρόντισε να απαντήσει πριν αρχίσουν να πλέκονται τα σενάρια: “Ο Στάθης επιβλέπει μια μεγάλη ιστορία. Έχει να διαχειριστεί τη μηχανολογία, το σάρωμα, τους ΣΜΑ, έχει ένα βουνό δουλειές”.

Στόχος του Γιάννη Μπουτάρη είναι να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις δυνατότητες και τις ικανότητες του Θανάση Παππα, καθώς η ανακύκλωση είναι δύσκολο σπορ, όμως μη ξεχνάτε οτι ο Βλάχος είναι πεισματάρης και αρέσκεται στο να μας εκπλήσσει…

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.