“Σκούπα” για παράνομα τραπεζοκαθίσματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Δεύτερη επιχείρηση του δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο κέντρο της πόλης, για τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι έλεγχοι έγιναν από μικτά κλιμάκια ελεγκτών δημοτικών αστυνομικών και υπαλλήλων της καθαριότητας στον δήμο, παρουσία της εισαγγελίας.

«Βγάλαμε και σήμερα τρία φορτηγά. Καλύψαμε την περιοχή από Σβώλου, Παύλου Μελά, Παλαιών Πατρών Γερμανού, τον άξονα της Αριστοτέλους και Λεωφόρο Νίκης», ανέφερε, μιλώντας στο thestival.gr, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα Αστυνόμευσης, Λευτέρης Κιοσέογλου.

«Αυτό θα γίνει καθεστώς στην πόλη. Του χρόνου θα γίνουν έλεγχοι για κάθε περιοχή ξεχωριστά», επισήμανε ο κ. Κιοσέογλου και πρόσεσθε πως «αντιδράσεις υπάρχουν από τους καταστηματάρχες. Ωστόσο, όταν βλέπουν την παρουσία του εισαγγελέα και της ΕΛ.ΑΣ. σταματούν αυτές οι αντιδράσεις και γίνεται δουλειά όσο καλύτερα γίνεται».

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr και τις φωτογραφίες που ανήρτησε η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.