Ολική αναμόρφωση με νέο ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες ανακατασκευής και ανακαίνισης του αγωνιστικού χώρου του στίβου του δημοτικού σταδίου Νεάπολης στην περιοχή Στρεμπενιώτη, οι οποίες εκτελούνται με κλειστό το στάδιο για το κοινό και τους αθλούμενους για λόγους ασφαλείας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες τοποθέτησης νέου ταρτάν και των κουλουάρ στίβου γύρω από τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου και πρόκειται για τις τελευταίες, που απομένουν για την ολική αναμόρφωση του αγωνιστικού χώρου. 

Μάλιστα, τις εργασίες επιθεώρησαν χθες το πρωί ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, ο αντιδήμαρχος Διοικητικού- Οικονομικού, Δημήτρης Ζιγκερίδης, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, Αλέξανδρος Σιμητόπουλος, καθώς και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, Μιχάλης Βουλγαρίδης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον εκπρόσωπο της κατασκευάστριας εταιρίας για την εξέλιξή τους.

«Πρόκειται για ένα ‘‘στολίδι’’, ένα κορυφαίο, πρότυπο αθλητικό κέντρο υπερτοπικής σημασίας, σημείο αναφοράς για όλη τη Θεσσαλονίκη, που εξασφαλίζει σε όλους τους πολίτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε υπερσύγχρονες υποδομές, με ποιότητα και ασφάλεια», ανέφερε ο κ. Δανιηλίδης.

Στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης έχουν ήδη προηγηθεί εργασίες τοποθέτησης νέου σύγχρονου και τελευταίας γενιάς φυσικού χλοοτάπητα, ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του χώρου των κερκίδων, δημιουργώντας σε αυτές ειδικούς χώρους, κατάλληλα διαμορφωμένους και εξοπλισμένους για την ανάπτυξη και άλλων δραστηριοτήτων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου (αντικατάσταση χλοοτάπητα, ταρτάν/κουλουάρ, ανακατασκευή κερκίδων, τοποθέτηση καθισμάτων και σκεπάστρου, διαμόρφωση χώρων γραφείων και αθλητισμού, περίφραξη, τοιχίο αντιστήριξης, δημιουργία αναψυκτηρίου, βελτιωτικές εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο κ.λπ.), αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έχουν εξασφαλιστεί εξολοκλήρου από το δημοτικό ταμείο.

Δείτε τις φωτογραφίες από τις εργασίες:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.