Επιχείρηση καθαρισμού ρεμάτων στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού (ΦΩΤΟ)

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια, ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, προέβη στον καθαρισμό των ρεμάτων σε έξι περιοχές. Συγκεκριμένα, με τη χρήση των μηχανημάτων και του προσωπικού  του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, επιτεύχθηκε ο  καθαρισμός των ρεμάτων Αιγινίου, Μακρυγιάλου, Μεθώνης, Αγαθούπολης, Παλιαμπέλων και  Κίτρους.                         

Η ενέργεια αυτή συμβάλλει ουσιαστικά στην έγκαιρη πρόληψη πλημμυρών του επερχόμενου χειμώνα, στην προστασία του περιβάλλοντος  και στην αποκατάσταση της αισθητικής των χώρων.

“Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού ευχαριστεί δημόσια την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου για την άμεση ανταπόκριση και το έμπρακτο ενδιαφέρον που έδειξε για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης με τη διάθεση ενός ερπυστριοφόρου εκσκαφέα και ενός χορτοκοπτικού μηχανήματος”, τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.