Υπερψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου “Παύλου Μελά”

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Μία πολύ σημαντική μέρα για την Σταυρούπολη και τη δυτική Θεσσαλονίκη γενικότερα ήταν η χθεσινή καθώς υπερψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παύλου Μελά, η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου του Παύλου Μελά.

Η ψήφιση της σύμβασης ήταν από τις τελευταίες λεπτομέρειες και οι αρμόδιοι σηκώνουν μανίκια καθώς όπως τονίζουν τώρα αρχίζει η δουλειά.

“Είναι μια σημαντική μέρα για την δήμο Παύλου Μελά. Αγώνες δύο δεκαετιών της τοπικής κοινωνίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, κινημάτων δικαιώθηκαν. Ακόμα και μέσα από τις αντιπαραθέσεις και τις διαφορετικές οπτικές όλοι κράτησαν ψηλά το θέμα και σήμερα αυτός ο αγώνας δικαιώθηκε. Η δουλειά τώρα ξεκινάει. Είναι ένα στοίχημα για την πόλη που πρέπει να κερδηθεί”, τόνισε μιλώντας στο thestival.gr, ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

Η σύμβαση παραχώρησης του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στον Δήμο Παύλου Μελά, υπερψηφίστηκε με 31 «ΝΑΙ» ενώ σημειώθηκαν 2 «ΠΑΡΩΝ» και 6 «ΟΧΙ»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.