H “Θεσσαλονίκη ανοιχτή πόλη” για τον σοβαρό τραυματισμό εργαζόμενου στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Ανακοίνωση με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό συμβασιούχου εργαζόμενου στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο εργοτάξιο του ΧΥΤΑ Μαυροράχης, εξέδωσε η δημοτική κίνηση “Θεσσαλονίκη ανοιχτή πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Δημοτική κίνηση “Θεσσαλονίκη ανοιχτή πόλη” εκφράζει την λύπη της για το τραγικό ατύχημα και τον σοβαρότατο τραυματισμό συμβασιούχου εργαζόμενου στην καθαριότητα του Δήμου Θεσ/νίκης, στο εργοτάξιο του ΧΥΤΑ Μαυροράχης κατά την αποκομιδή σκουπιδιών της πόλης. Επίσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στον ίδιο και την οικογένειά του και εύχεται γρήγορη και πλήρη ανάρρωση.

Η “Θεσσαλονίκη ανοιχτή πόλη” εμμένει στην ανάγκη τήρησης-αλλά και βελτίωσης των όρων ασφάλειας και υγιεινής των εργαζόμενων στον ευαίσθητο και πολύπαθο τομέα της καθαριότητας του Δήμου, σε μια περίοδο που αυτός έγινε πεδίο αντιπαράθεσης και εκμετάλλευσης απο πολλές πλευρές συμπεριλαμβανομένης και της Διοίκησης του Δήμου”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.