“Στοπ” στην παράνομη στάθμευση σε ΑΠΘ και κατά μήκος της Εγνατίας βάζει ο δήμος Θεσσσαλονίκης

|
THESTIVAL TEAM

“Στοπ” στην παράνομη στάθμευση στο ΑΠΘ και κατά μήκος της Εγνατίας οδού βάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης…

καθώς προκαλεί μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, δυσκολεύει τη διεύλευση των πολιτών και ελλοχεύει διαρκώς ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων.

Οι εργασίες τοποθέτησης αποτρεπτικών εμποδίων κατα μήκος των πεζοδρομίων της Εγνατίας οδού απο την πλευρά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης μεταξύ της 3ης Σεπτεμβρίου και της Εθνικής Αμύνης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες εβδομάδες σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων, Ανδρέας Κουράκης.

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου από τις υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στις οδούς Λαμπράκη και Διαγόρα στην 4η Δημοτική Κοινότητα (περιοχή Τούμπας) που εντάσσονται στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου. Συγκεκριμένα έγινε αποκατάσταση ασφαλτικού οδοστρώμματος (στα σημεία της οδού που είχαν υποστεί φθορά): α) κατά μήκος της οδού  Λαμπράκη από την οδό Βαλτετσίου και Κλεάνθους και β) κατά μήκος της οδού Διαγόρα από την οδό Λαμπράκη έως την οδό Βιάνδρου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.