Συνεχίζεται το έργο οδοποιίας στον Δ. Νεάπολης- Συκεών – Ασφαλτοστρώθηκε η οδός Ίμβρου

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών προχώρησε σήμερα στην ασφαλτόστρωση της οδού Ίμβρου, στην περιοχή των Νερομύλων στη Δ.Ε. Πεύκων συνεχίζοντας το μεγάλο έργο οδοποιίας στην περιοχή.

Η παρέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε σε λίγες ώρες, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων προσβασιμότητας και ασφάλειας που αντιμετώπιζαν οι περίοικοι, ιδιαίτερα τις περιόδους ακόμα και ασθενών βροχοπτώσεων, λόγω του σκάμματος της οδού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών την πορεία του έργου παρακολούθησαν ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αντώνης Σαουλίδης, οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή και συνομίλησαν με τους περίοικους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την κρισιμότητα που έχει το έργο για την καθημερινότητά τους.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εκτεταμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης και ηλεκτροφωτισμού κατά μήκος της οδού Ακαδημίας στη Δ.Ε. Πεύκων, όπου βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των εργασιών και να συνομιλήσει με τους περίοικους.

Το έργο εντάσσεται σε ένα από τα μεγαλύτερα έργα οδοποιίας, πλακοστρώσεων πεζοδρομίων, ηλεκτροφωτισμού και διανοίξεων οδών που εκτελείται εδώ και καιρό στην περιοχή των Πεύκων, με την ασφαλτόστρωση να έχει ήδη ολοκληρωθεί σε κεντρικές οδούς αλλά και σε παρόδους της περιοχής. Το έργο έχει προϋπολογισμό 3,7 εκατ. ευρώ, που καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το δημοτικό ταμείο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.