Εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών στη Θεσσαλονίκη παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Το Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Οι προσδοκίες των Πολιτών», που διοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, στις 19.00’, στην κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτίριο Μ2), τοποθετήσεις  θα πραγματοποιήσουν επίσης ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών ΕΕ Markku Markkula και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνεται στο πλαίσιο της εκστρατείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις προσδοκίες των πολιτών για το μέλλον της Ευρώπης και θα συμμετάσχουν επίσης Ευρωπαίοι Επίτροποι και Ευρωβουλευτές, ενώ θα συζητηθεί η πορεία και τα επόμενα βήματα της ΕΕ, σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων στην οικονομία, την ασφάλεια, το προσφυγικό και τα κοινωνικά ζητήματα.

Η κεντρική ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας έχει τίτλο: «Η επιτακτική ανάγκη ολοκλήρωσης της ευρωπαϊκής ενοποίησης».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.