Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

|
THESTIVAL TEAM

Με στόχο τη λειτουργική αναβάθμιση του οδικού δικτύου και τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα των εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Οι παρεμβάσεις που υλοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος είναι συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 € και εστιάζονται σε τμήματα του οδικού δικτύου τα οποία παρουσιάζουν φθορές, ριγματώσεις και λακκούβες.

“Συνεχίζουμε το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων με στόχο τη βελτίωση του οδικού μας δικτύου, το οποίο επί πολλά χρόνια παρουσίαζε εικόνα εγκατάλειψης. Είναι σημαντικό πως μέσα σε μόλις δύο χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί τέτοιας ευρείας κλίμακας δραστικές παρεμβάσεις που έρχονται να αναβαθμίσουν τις κυκλοφοριακές συνθήκες και τη μετακίνηση οχημάτων και πεζών” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

Μετά την ολοκλήρωση των εκτεταμένων έργων ασφαλτόστρωσης άνωθεν της περιφερειακής οδού, όπου για πρώτη φορά ασφαλτοστρώθηκε πλήθος χωματόδρομων συμβάλλοντας στην αναβάθμιση και τη βελτίωση των υποδομών στη νεόδμητη αυτή περιοχή, σε εξέλιξη βρίσκονται οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου κάτωθεν του περιφερειακού.

Στην κυκλοφορία έχουν δοθεί μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ασφαλτόστρωσης οι οδοί Κοσμά Αιτωλού και Μενελάου στην περιοχή της Ελπίδας Ευόσμου, ενώ τις επόμενες ημέρες ξεκινά η υλοποίηση έργων αποκατάστασης σε 19 δρόμους. “Σίγουρα οι ανάγκες είναι πολλές και τα προβλήματα του οδικού μας δικτύου χρόνια. Παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες εμείς παραμένουμε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, με στόχο έως το τέλος της πενταετίας να έχουμε ολοκληρώσει το μακρόπνοο πρόγραμμά μας” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

Να σημειωθεί ότι στον οικισμό άνωθεν του περιφερειακού ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου για πρώτη φορά υλοποιεί έργα πλακοστρώσεων πεζοδρομίων, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωσή τους θα συμβάλλουν στην ασφαλή διέλευση και κυκλοφορία των πεζών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.