ΜΕΤΡΟ και ΛΙΜΑΝΙ συζητιούνται σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο

|
THESTIVAL TEAM

Στις 2 το μεσημέρι θα αρχίσει η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης με δύο θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Το πρώτο θέμα αφορά στο έργο του ΜΕΤΡΟ ενώ το δεύτερο έχει να κάνει με…

τη λειτουργία του Λιμένα της Θεσσαλονίκης. Η συνεδρίαση έχει ως κύριο στόχο την ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων για τα δύο μεγάλα θέματα που σχετίζονται άμεσα με την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.

Στη Συνεδρίαση έχουν κληθεί να παρευρεθούν και να παρέμβουν ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Δ. Ρέππας και ο Υφυπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ, κ. Γ. Μαγκριώτης, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ Α.Ε.) και η διοίκηση της Αττικό Μετρό Α.Ε, αλλά και οι Δήμαρχοι του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, το ΑΠΘ, ο ΣΕΒΕ, ο ΣΒΒΕ, τα Επιμελητήρια της πόλης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και άλλοι φορείς, καθώς και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.