Γιατί στεναχωρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος του Μπουτάρη;

|
THESTIVAL TEAM

Τι είναι αυτό που προβλημάτισε το νεαρό Δημοτικό Σύμβουλο του Μπουτάρη Τάσο Τελλίδη; Τι είναι αυτό που τον λύπησε; Ο Τάσος μοιράστηκε με τους φίλους του στο facebook την…

απογοήτευσή του για το γεγονός ότι τέτοιες ημέρες παραμένει κλειστό το κιόσκι πληροφόρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης για τους τουρίστες. Τόση ειλικρίνεια δεν τη συναντάς καθημερινά στην πολιτική.

Μπράβο σου Τάσο για το ειλικρινές status το οποίο έλεγε: «Σήμερα μετά από καφέ στην Αλ. Σβώλου πάω περπατώντας από την στάση Αγγελάκη στην Καμάρα. Στη διαδρομή μας σταματάει ζευγάρι τουριστών που ήθελε να νοικιάσει αμάξι και δεν ήξερε που να πάει, αμέσως μετά (και μάλλον βλέποντας τους πρώτους με το χάρτη στο χέρι να μας ρωτούν) σταματάει ένα αμάξι Τούρκων και ρωτάει πως θα πάει στο Τουρκικό Προξενείο. Μετά από όλα αυτά παρατηρώ ότι το κιόσκι τουριστικής πληροφόρησης του Δήμου δίπλα στην Καμάρα είναι κλειστό, λυπηρό…:(»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.