Σίμος Κεδίκογλου: Παντρεύεται μετά από 4 μήνες σχέσης την 23 χρόνια νεώτερη σύντροφό του

|
THESTIVAL TEAM

Μπορεί να τους χωρίζουν 23χρόνια, να έχουν σχέση μόλις τέσσερις μήνες, αλλά όπως όλα δείχνουν ζουν ένα θυελλώδη έρωτα που θα καταλήξει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για τον Σίμο Κεδίκογλου και την 31χρονη καλλονή σύντροφό του Ελισάβετ Κατσαμάκη που θα παντρευτούν τον Ιούλιο σε ξωκλήσι στη βόρεια Εύβοια σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Όπως αναφέρει το Down Town, η γνωριμία του ζευγαριού έγινε το 2007 σε μια κοινωνική εκδήλωση, όπου ο Σίμος Κεδίκογλου είχε παρευρεθεί με την ιδιότητα του βουλευτή Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί συνάντησε την 20χρονη τότε Ελισάβετ που έκανε σιγά σιγά τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ και η έλξη τους ήταν ξεκάθαρη, Ωστόσο, οι δρόμοι τους χωρίστηκαν. Και 11 χρόνια μετά, αφού η Ελισάβετ έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό και έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα ντεφιλέ του κόσμου, οι δρόμοι τους συναντιόνται ξανά.

Το κορίτσι αποφασίζει να αφήσει το μόντελινγκ και να γυρίσει στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει την πρώτη ατομική του έκθεση φωτογραφίας υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Βραζιλίας. Σε αυτήν την εκδήλωση αποφασίζει να καλέσει τον Σίμο Κεδίκογλου και τα υπόλοιπα ήρθαν μετά την συνάντησή τους. Τώρα οι δυο τους, μετά από τέσσερις μήνες σχέση, ετοιμάζονται να παντρευτούν σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω πένθους, μιας και πριν λίγο καιρό, ο γνωστός πολιτικός έχασε τον πατέρα του.

Ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το περιοδικό αρκέστηκε στο να πει: “Ναι παντρευόμαστε και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Η Ελισάβετ είναι η γυναίκα της ζωής μου”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.