Το ειρωνικό σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Λάκη Λαζόπουλο

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Λάκη Λαζόπουλο καλά κρατεί. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε, η συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε συνέντευξη στην Reallife και τον Βασίλη Μπουζιώτη. Σε αυτήν μίλησε για το αν ο κόσμος του «γύρισε την πλάτη«, αφού κάποιοι θεωρούν πως τους «έσπρωξε» προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

 «Ο κόσμος δεν μου γύρισε ποτέ την πλάτη, ούτε με… τιμώρησε. Αυτά είναι αθλιότατα ψεύδη, κατασκευασμένα από διαφόρων ειδών… λιοντάρια που επιθυμούν να με… εξαφανίσουν – χωρίς να το καταφέρνουν, όπως βλέπεις«, απάντησε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου πως «σου έγινε άγριο μπούλινγκ για πολύ καιρό«, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Γιατί το βλέπεις να έχει σταματήσει; Μια ζωή μπούλινγκ μου κάνουν«.

Παράλληλα , αναφερόμενος στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, τόνισε: «Είπα από τη σατιρική εκπομπή μου τη γνώμη μου, τόνισα πως πρέπει να ξεπεράσουμε τη βρώμικη μεταπολίτευση για να πάμε μπροστά, είδα «φως» σε ένα πρόσωπο που έμοιαζε δυνατό, κι ας κατάλαβα άλλα στη διαδρομή. Δεν επέβαλα τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισα την ανάγκη να τιμωρήσουμε όλους αυτούς που επί δεκαετίες χρεοκόπησαν τη χώρα. Αν και οι επόμενοι δεν μπορούν να ανατάξουν το κλίμα αυτό, έχουν τη δική τους ευθύνη».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε την ατάκα για το φως και το μπούλινγκ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

 “Σταματήστε το bulling στον @LakLazopoulos σας παρακαλώ…είδε φως και μπήκε αυτό ήταν όλο…”, τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.