Πώς “πάντρεψε” βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης, την παρουσία Μητσοτάκη – Καραμανλή στο Προσυνέδριο της ΝΔ (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Ενώπιον δύο προέδρων βρέθηκε να μιλά ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, στο 7ο Προσυνέδριο του κόμματος, στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Για ένα Νέο Πατριωτισμό».

 Στην αίθουσα παρακολουθούσε ο νυν πρόεδρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν μπήκε και ο πρώην πρόεδρος, Κώστας Καραμανλής.

Η τοποθέτηση του κ. Καλαφάτη, που ήταν ομιλητής στο πάνελ με θέμα «Το Μέλλον της Ευρώπης» ολοκληρωνόταν κι απέμενε να απαντήσει σε ερώτηση για την επόμενη μέρα της Ε.Ε., όταν τα κεφάλια στράφηκαν στον κ. Καραμανλή που κατευθύνονταν στις πρώτες σειρές των καθισμάτων. Ο κ. Καλαφάτης το… ξεπέρασε με διπλό σχόλιο:

«Καλωσορίζουμε τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του κόμματος, Κώστα Καραμανλή, που χάραξε και εφάρμοσε μια ευρωπαϊκή πολιτική για την οποία είμαστε περήφανοι στη χώρα», είπε αρχικά. Και συνέχισε:

 «Να κλείσω απαντώντας στην ερώτηση για την επόμενη μέρα σε σχέση με την Ε.Ε. Πρέπει να υπάρξει καταιγιστικό μεταρρυθμιστικό κύμα, για να βγούμε από το τούνελ που μας έβαλαν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Δε θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο εκφραστή αυτού του κύματος ελπίδας, από  τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον αυριανό πρωθυπουργό της χώρας», κατέληξε.

Το χαμόγελο πρώην και νυν ήταν το… καλύτερο σχόλιο για το «πάντρεμα»…

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.