Μια ανάρτηση στο facebook από τον δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης, Μάκη Κυριζίδη, ήταν αρκετή για να προκαλέσει συζητήσεις και σενάρια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Ο Μάκης Κυριζίδης ανήκει στην παράταξη του Σταύρου Καλαφάτη και από την ημέρα της εκλογής του έχει ξεχωρίσει με την αντιπολιτευτική του δραστηριότητα. Οι τοποθετήσεις του στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης και η κριτική που ασκεί στην παράταξη Μπουτάρη έχουν ανεβάσει τη δημοφιλία του στο κοινό της γαλάζιας παράταξης.

Εδώ και αρκετό καιρό πολλοί παροτρύνουν τον Μάκη Κυριζίδη να τολμήσει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε περίπτωση που ο Σταύρος Καλαφάτης δεν είναι εκ νέου υποψήφιος. Ο ίδιος διατηρεί χαμηλούς τόνους και δεν εκφράζεται δημόσια για τα σχέδια.

Την 1η Σεπτεμβρίου ωστόσο δημοσίευσε μια φωτογραφία του με φόντο τον λευκό πύργο και από κάτω τη φράση «Ξεκινάμε». Πολλοί ήταν οι διαδικτυακοί του φίλοι που τον αποκάλεσαν «Δήμαρχο», εξέλαβαν την ανάρτηση ως το ξεκίνημα της προεκλογικής του εκστρατείας και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Δείτε την επίμαχη δημοσίευση:

kirizidis.jpg