Ο Τσακαλώτος έδωσε… άδεια στον εαυτό του και πήγε στον Πύργο (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, βρέθηκε στον Πύργο Ηλείας με την οικογένειά του για να περάσει λίγες ώρες ξεκούρασης.

«Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της δόσης το μεσημέρι της Παρασκευής, έδωσα άδεια 48 ωρών στον εαυτό μου για να ξεκουραστώ. Αν και η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα, επέλεξα την Ηλεία και τον Πύργο γιατί με την περιοχή σας με δένουν δεσμοί οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στον ευρύ κόσμο», ήταν η λιτή δήλωσή του στην εφημερίδα «Πατρίς».

Ποιοι είναι όμως οι δεσμοί που συνδέουν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με τον Πύργο; Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο υπουργός. Ο παππούς του, το όνομα του οποίου έχει πάρει, υπηρέτησε ως δάσκαλος στον Πύργο για δέκα χρόνια, από το 1932 έως και το 1942.

Με την επίσκεψη στην Ηλεία, ο υπουργός Οικονομικών εκπλήρωσε μια πολυετή επιθυμία και σ’ αυτό συνέβαλε ο στενός του φίλος, Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Θοδωρής Μιχόπουλος, που τον προσκάλεσε και είναι αυτός που τον συνοδεύει σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του κατά την παραμονή του στην περιοχή.

Πηγή: patrisnews

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.