Έχει πέραση στο Ωραιόκαστρο ο Καράογλου

|
THESTIVAL TEAM

Αυτό επιβεβαίωσαν χθες οι πολίτες του Ωραιοκάστρου που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄  Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και κατέκλυσαν τον…

χώρο του κτιρίου Παύλος Μελάς στο Παλαιόκαστρο.

Στην κατάμεστη αίθουσα ο κ. Καράογλου τόνισε την ιδιαίτερα δύσκολη καμπή στην οποία βρίσκεται η χώρα μας και την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών της 6ης Μαΐου.

«Στις 6 Μαΐου οι Έλληνες πολίτες αποφασίζουν για το μέλλον τους, δεν επιλέγουν απλά μια Κυβέρνηση. Αποφασίζουν για την πορεία που θα χαράξει η Ελλάδα, αποφασίζουν ποιος μπορεί με δώσει στη χώρα την προοπτική που χρειάζεται μέσα από ένα ρεαλιστικό, υλοποιήσιμο και υπεύθυνο πρόγραμμα».

Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς και αβεβαιότητες, τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής. «Το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου είναι κρίσιμο. Θα διασφαλίσει την απαιτούμενη πολιτική σταθερότητα που απαιτείται προκειμένου να εισέλθει η οικονομία μας σε νέα φάση, για να επουλώσει η κοινωνία τις πληγές της και να αποκαταστήσουμε τη συνοχή της, για να μπορέσει να κυβερνηθεί η χώρα και να αποκατασταθεί η χαμένη μας υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Οι πολίτες είναι ώριμοι και σκεπτόμενοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά στις εθνικές εκλογές. Τώρα πια όμως γνωρίζουν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Οι μάσκες έπεσαν. Τα εγκληματικά λάθη της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου τα έχουν παραδεχθεί τα ίδια τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο νέος Πρόεδρος κ. Βενιζέλος».

Ενώ κλείνοντας την ομιλία του υπογράμμισε τη σημασία της καθαρής εντολής των πολιτών για ισχυρή πλειοψηφία. «Μόνο μια ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, μπορεί να χαράξει μια νέα πορεία για την πατρίδα. Στις 7η Μαΐου η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί».

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν και ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος, ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Ματσουκατίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ωραιοκάστρου Χρήστος Τερζής (πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας), Πέτρος Ατταμιάν, Δάφνη Δεληπάλλα, Δημήτρης Καρασαββίδης, οι οποίοι ευχήθηκαν από κοντά “καλή επιτυχία” στον Θόδωρο Καράογλου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.