“Δεν στεναχωριέμαι για το bullying που μου κάνουν για τα κιλά μου! Είμαι φίλος της μακαρονάδας”

|
THESTIVAL TEAM

Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, έδωσε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη και απάντησε και για τα σχόλια που γίνονται στα social media για τα κιλά του.

Διαβάστε όσα είπε:

Πολλές φορές σού κάνουν bullying στα social media για τα κιλά σου. Στενοχωριέσαι;

Οχι, δεν στεναχωριέμαι καθόλου. Μάλλον το διασκεδάζω. Πρέπει να σας πω ότι δεν παίρνω και πολύ σοβαρά τα social media, παρότι πιστεύω ότι με την ανεξαρτησία που δίνουν, σε συνδυασμό με την ιδέα της ιδιωτικότητας, ο καθένας βγάζει και ένα κομμάτι του πραγματικού του εαυτού. Υπάρχει και ρατσισμός, υπάρχει και υπερβολή, αλλά υπάρχει και χιούμορ και εξυπνάδα. Εγώ έχω επιλέξει να χρησιμοποιώ τα social media για την προβολή των απόψεών μου, της δουλειάς μου και ενός τμήματος των ενδιαφερόντων μου και τίποτα άλλο.

Σε ενδιαφέρει η εικόνα σου; Κάνεις δίαιτα ή ήσουν έτσι και συνεχίζεις να είσαι;

Φυσικά με ενδιαφέρει και η εικόνα μου και ακόμα περισσότερο η καλή μου υγεία, όπως νομίζω ότι ενδιαφέρει κάθε άνθρωπο. Νομίζω όμως ότι ζούμε σε μια περίοδο που δεν αρκεί κανείς να σταματά στην εικόνα του άλλου. Με μικρές ή μεγαλύτερες διακυμάνσεις, αφού σταμάτησα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, είμαι ο ίδιος. Δεν σας κρύβω όμως ότι οι πολύωρες συνεδριάσεις και η καθημερινότητα του γραφείου δεν βοηθούν.

Σε ποιο φαγητό δεν μπορείς να αντισταθείς;

Είμαι παραδοσιακός φίλος της μακαρονάδας. Άλλωστε, όπως θα γνωρίζετε, οι μακαρονάδες έχουν γράψει ιστορία και στην πολιτική και στις συνωμοσίες, στην Ελλάδα και διεθνώς. Πάντως, μπορώ να αντιστέκομαι όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα από πλευράς βάρους.

Στα προσωπικά σου τι γίνεται; Έχεις κάποια σχέση; Σε βλέπω συνέχεια μόνο σου.

Δεν νομίζω πως παρουσιάζει κάποιου είδους ενδιαφέρον η προσωπική μου ζωή. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή και αισθάνομαι πλήρης. Χρειάζομαι χώρο και χρόνο έξω από το κόμμα, τις συνεδριάσεις, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις συνεντεύξεις.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.