Στο πρώτο θέμα συζήτησης που απασχολεί τα ποδοσφαρικά στέκια της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες δύο μέρες, αναφέρθηκε με χιούμορ ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο Σύλλογο Συνδρόμου Down.

Ο κ. Τσίπρας συζητούσε με το Δημήτρη, ένα από τα παιδιά του Συλλόγου, ο οποίος παίζει ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μετά τη συζήτηση ο πρωθυπουργός είπε: “Μη ξεχνάτε παιδιά, ΠΑΟΚ έ;”. Το σχόλιό του αυτό προκάλεσε την πλάκα του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη και του δημάρχου Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη.

«Ξέρεις οι Αρειανοί δεν θέλουν να σε βλέπουν μετά τον άγωνα με την Καλλιθέα», είπε στον κ. Τσίπρα, ο κ. Τριανταφυλλίδης με τον πρωθυπουργό να απαντά: «Ναι άκουσε ότι ο Τσίπρας τους έβαλε δύο γκολ».

Λίγη ώρα αργότερα, από τον Αστερόκοσμο της ΔΕΘ, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και πάλι στα γκολ του Αντρέα Τσίπρα στον αγώνα της Καλλιθέας απέναντι στον Άρη. Μιλώντας με τον πρόεδρο της ΔΕΘ είπε ότι πρέπει να αρχίσει προπονήσεις τώρα που όλοι συζητούν για τα γκολ του. Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο.