Σταύρος Θεοδωράκης: Ψηφίζουμε τον Αντετοκούνμπο για το All Star Game (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Τον Έλληνα γκαρντ των Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποθέωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο οποίος καλεί τους πάντες να μπουν στην ιστοσελίδα του NBA και να ψηφίσουν υπέρ της συμμετοχής του Γιάννη στο All Star Game.

«Όλοι μπορούμε να ψηφίσουμε μέχρι τις 16 Ιανουαρίου. Μην αφήσουμε αυτή τη δουλειά μόνο στην οικογένεια… Ομπάμα. Πατήστε εδώ για να ψηφίσετε: https://vote.nba.com #NBAVOTE #NBAAllStar», έγραψε ο κ. Θεοδωράκης.

Διαβάστε την ανάρτησή του επικεφαλής του Ποταμιού:

«Λίγους μήνες πριν εγκαταλείψω τη δημοσιογραφία για την πολιτική, σε μια καφετέρια στην Κυψέλη συνάντησα το Θανάση Αντετοκούνμπο. Είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά και με τη μητέρα του Βερόνικα. Το σχέδιο ήταν να κάνουμε «Πρωταγωνιστές» την οικογένειά του. Δεν είχαν αρχίσει ακόμη τα πρωτοσέλιδα αλλά η είδηση είχε κυκλοφορήσει. «Δυο πιτσιρικάδες στου Ζωγράφου έχουν τρελάνει τους σκάουτερ του ΝΒΑ». Ήταν ο Θανάσης και ο Γιάννης. Γεννημένοι στα Σεπόλια με γονείς από τη Νιγηρία. Πωλήτρια στις λαϊκές η μάνα, εργάτης ο πατέρας. Μια εκπομπή λοιπόν, για τα βάσανα των γονιών, για τα επαγγέλματα του ποδαριού που έκαναν τα παιδιά – πλανόδιοι πωλητές ήταν -, για τα βλέμματα καχυποψίας που συναντούσαν και βέβαια για τα καρφώματά τους στον «Φιλαθλητικό» στου Ζωγράφου. Τελικά εγώ «έφυγα» για την πολιτική και τα δύο αδέρφια Αντετοκούνμπο έφυγαν για την Αμερική. Και γρήγορα ο Γιάννης, ο μικρότερος από τους δύο, έγινε ο «Greek freak» του NBA. Και τώρα η ομάδα του, η Milwaukee Bucks, καλεί τους νέους σε όλο τον κόσμο να τον ψηφίσουν για να παίξει στο All Star Game του NBA, που θα γίνει στη Νέα Ορλεάνη, στις 19 Φεβρουαρίου. Όλοι μπορούμε να ψηφίσουμε μέχρι τις 16 Ιανουαρίου. Μην αφήσουμε αυτή τη δουλειά μόνο στην οικογένεια… Ομπάμα.
Πατήστε εδώ για να ψηφίσετε: https://vote.nba.com#NBAVOTE #NBAAllStar»

Δείτε την σχετική ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.