Σε καταγγελίες κατά της «Πλεύσης Ελευθερίας», τόσο για την πολιτική του στάση όσο και για τις συνθήκες εργασιακού Μεσαίωνα σε αυτό, προχωρά μέλος της νεολαίας του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, το μέλος της νεολαίας και ιδρυτικό μέλος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Μιχάλης Κριθαρίδης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας επίθεση για τις επικρατούσες εργασιακές συνθήκες εντός του κόμματος.

«Οι εργαζόμενοι του κόμματος ας πούμε, εργάζονταν στο κόμμα σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα! Δούλευαν υπερωράρια, ενώ τις υπερωρίες και τα έξοδα κίνησης, τους τα παρακρατούσαν υπέρ του κόμματος βεβαίως βεβαίως!», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Κριθαρίδης.

«Ακόμη υφίσταντο σχεδόν σε καθημερινή βάση μια απαράδεκτη συμπεριφορά μέσα σε ένα κόμμα το οποίο υποτίθεται πρέσβευε και διακήρυττε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες και δημιουργήθηκε για να προστατέψει την κοινωνία και τους ανθρώπους», προσθέτει το πρώην στέλεχος της «Πλεύσης Ελευθερίας».

Επίσης, επίθεση εξαπολύει και ένα ακόμη μέλος και στέλεχος του κόμματος, η Μαρία Σπανού, η οποία απευθυνόμενη στην Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Twitter, αναφέρει: «Ζωή Κωνσταντοπούλου ευτυχώς τα ψέματα σας δεν μπορούμε να τα δούμε διότι ο συνεργάτης σας μας έχει block γιατί αυτή είναι η δημοκρατία σας!».

Δείτε μερικές δημοσιεύσεις: