Ο Κεδίκογλου καλεί τον Τσίπρα να “μαζέψει” τους δημοσιογράφους που απεργούν!

|
THESTIVAL TEAM

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας την απεργία των δημοσιογράφων…

αύριο Τρίτη 19 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα είπε ότι “η συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων υπέκυψε στις συνήθεις κομματικές σκοπιμότητες και στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει ειδησεογραφικό μπλακ άουτ στην επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ”.
«Με τον τρόπο αυτό οι εργατοπατέρες της ΕΣΗΕΑ όχι μόνο απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αδιαφορούν πλήρως για τα πραγματικά προβλήματα των δημοσιογράφων σήμερα, αλλά και ότι δεν διστάζουν να πλήξουν και τη διεθνή εικόνα της πατρίδας, εν ονόματι του κομματικού συμφέροντος», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία της χώρας «να επιχειρούν να «πνίξουν» την είδηση μιας πολύ σημαντικής επίσκεψης ενός φίλου ηγέτη που έρχεται να στηρίξει την Ελλάδα».
«Καλούμε τον κ. Τσίπρα, έστω και την τελευταία στιγμή, να τους μαζέψει», καταλήγει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Να σημειωθεί ότι το δικαστήριο έκρινε παράνομη την 24ωρη απεργία που είχε προκηρύξει για αύριο (19/2) η ΕΣΗΕΑ στην ΕΡΤ. Aύριο θα κριθεί η απεργία που προκήρυξε η ΠΟΕΣΥ και θα ξεκαθαριστεί εάν θα απεργήσουν οι δημοσιογράφοι στα ΜΜΕ της χώρας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.