Επίθεση Λοβέρδου με άρωμα… απομάκρυνσης από το ΠΑΣΟΚ

|
THESTIVAL TEAM

Αιχμές για την απουσία αναπτυξιακής στρατηγικής από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος…

κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρης ερώτησής του στη Βουλή για την επιβάρυνση της εγχώριας βιομηχανίας από τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου στην Ελλάδα.

Ο κ. Λοβέρδος κατέθεσε στη Βουλή πίνακα, που δείχνει ότι στη χώρα μας δημιουργείται υπέρμετρο κόστος για τον βιομηχανικό καταναλωτή, με την επιβολή του ανώτατου επιτρεπτού φόρου, σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με συνέπεια να κλείνουν βιομηχανίες, να μεταφέρονται εκτός Ελλάδος και να χάνονται θέσεις εργασίας.

Στο πλαίσιο της παρέμβασής του αυτής, σχολίασε ότι με τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο από το 1974 και μετά, η κατάσταση επιβαρύνεται κάθε δεκαετία. Προσέθεσε, επίσης, πως όταν ένας κομματικός σχηματισμός κάνει εκλογές με κεντρικό του σύνθημα την ανάπτυξη θα πρέπει να έχει να πει κάτι στον ελληνικό λαό, διαφορετικά τον εμπαίζει. Αναρωτήθηκε δε αν τα κόμματα που συγκροτούν την κυβέρνηση θα έχουν κάτι να πούνε τις επόμενες ημέρες, που θα ζητήσουν την ψήφιση των μέτρων από τη Βουλή, ή θα φανεί ότι δεν έχουν άποψη και θέση για την ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.