ΝΔ: Ο Τσίπρας προφανώς θεωρεί νίκη το “Μακεδονία του Ίλιντεν” που συζητά με τον Ζάεφ

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις του στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της ΝΔ κάνει λόγο για θράσος του πρωθυπουργού να δηλώνει πως “επιδιώκει να πάρει πίσω και όχι να δώσει μια ονομασία στα Σκόπια” και κάνει λόγο για πλήρη αποτυχία του στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ:

“Ο Πρωθυπουργός που έχει αποτύχει παταγωδώς σε όλες τις διαπραγματεύσεις που έκανε για την Ελλάδα, είχε το θράσος σήμερα να ισχυριστεί ότι η Κυβέρνησή του επιδιώκει να πάρει πίσω και όχι να δώσει μια ονομασία στα Σκόπια. Προφανώς θεωρεί νίκη για τη χώρα μας ένα απαράδεκτο όνομα όπως αυτό της “Μακεδονίας του Ίλιντεν” το οποίο συζητά με τον κ. Ζάεφ.

Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα να πάρει, είναι η απάντηση που του αξίζει στις εκλογές για το αχρείαστο τέταρτο μνημόνιο που υπέγραψε, κόβοντας ξανά συντάξεις και μισθούς μετά την υποτιθέμενη καθαρή έξοδο”

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.