Δημήτρης Κουτσούμπας: Καθαρή έξοδος από το μνημόνιο δεν θα υπάρξει

|
THESTIVAL TEAM

Νέα παραμύθια και νέες υποσχέσεις στο λαό προκειμένου να ξανακερδίσει τους ψηφοφόρους που έχασε από τη σκληρή λιτότητα που εφάρμοσε θα δώσει από τον Αύγουστο ο κ. Τσίπρας δηλώνει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος δεν αποκλείει εκλογές το φθινόπωρο.

«Ο κόσμος έχει ακούσει πολλά από τον ΣΥΡΙΖΑ, και είναι πολύ νωπές οι υποσχέσεις του προγράμματος του Θεσσαλονίκης» επισήμανε ο γγ. του ΚΚΕ, σε συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ.

Τόνισε ότι «καθαρή έξοδος από το μνημόνιο δεν πρόκειται να υπάρξει», προσθέτοντας ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο, διευκρίνισε θα πρέπει να καταργηθούν όλοι οι μνημονικοί νόμοι και να ανακτήσει ο κόσμος αυτά που έχασε τα τελευταία χρόνια, όπως επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ευρώ.

«Αποτελεί εμπαιγμό του λαού η επαναδιαπραγμάτευση της μείωσης των συντάξεων, πρόκειται για μετρά ψηφισμένα, και δεν πρέπει να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό και τους συνταξιούχους… Τους ξέρει καλά ο λαός» σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.