Στην Αλεξανδρούπολη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

|
THESTIVAL TEAM

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, δίνοντας το “παρών” στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 98ης επετείου από την ενσωμάτωση στην Ελλάδα.

Ο κ. Παυλόπουλος θα καταθέσει στεφάνι προς τιμή των πεσόντων και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει την παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί. Το μεσημέρι θα έχει γεύμα με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης.

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναμένουμε και πολιτικά μηνύματα προς την Τουρκία για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνεχίζουν να κρατούνται στην Αδριανούπολη και αναμένεται να συναντηθούν το μεσημέρι με τον επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Χθες άλλωστε, Κυριακή, ο Προκόπης Παυλόπουλος έφτασε στην πόλη του Έβρου για τις σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις και ζήτησε να συναντηθεί με τους γονείς του λοχία, Δημήτρη Κούκλατζη, ώστε να λάβει ενημέρωση για την κατάσταση του ιδίου και του Άγγελου Μητρετώδη που είναι φυλακισμένοι εδώ και 74 ημέρες.

Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης θα βρίσκεται και ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου θα παρακολουθήσει την εορταστική Δοξολογία και την παρέλαση, ενώ στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ίμβρο. Στο νησί της Ίμβρου, ο πρόεδρος της ΝΔ θα παραστεί στα Θυρανοίξια του παρεκκλησίου Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης τα οποία θα τελεστούν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Για τους εορτασμούς της “Ελευθερίας” θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη και ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Τέρενς Κουίκ, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.