Απάντηση του Στράτου Σιμόπουλου στον Αλέξη Χαρίτση για την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων

|
THESTIVAL TEAM

Άμεση ήταν η απάντηση του πρώην Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων, κ. Στράτου Σιμόπουλου, στον κ. Χαρίτση για την παραδοχή του ότι την τελευταία τριετία η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρώτευσε στην απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Αναλυτικά ο κ.Σιμόπουλος με δήλωσή του, αναφέρει: “Σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αλέξης Χαρίτσης, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού συνεδρίου της Κεντρικής Μακεδονίας, παραδέχτηκε ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν είναι μόνο πρώτη στην απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων στην Ελλάδα, αλλά και μια από τις πρώτες Περιφέρειες στην Ευρώπη.

Επισημαίνω ότι η επιτυχία αυτή σε σημαντικό βαθμό οφείλεται στα έργα που δημοπρατήθηκαν ή επανεκκίνησαν μετά την απεμπλοκή τους χάρη στις προσπάθειες, την τριετία 2012-2014, της κυβέρνησης Σαμαρά και συγκεκριμένα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων“.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.