Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη: Η αριστερά Τσίπρα δεν ξέρει τι ποιεί η δεξιά Καμμένου

|
THESTIVAL TEAM

Επίθεση κατά της κυβέρνησης με έμφαση στα εθνικά θέματα, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας πριν από λίγο στη συνεδρίαση του άτυπου συντονιστικού οργάνου των τομεάρχων της ΝΔ

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε αναφερόμενος στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Είναι λίγοι, άλλα για τα εθνικά θέματα το ‘’λίγος’’ δεν σημαίνει ανεπαρκής, σημαίνει και επικίνδυνος».

Σχολίασε δε με έμφαση την απουσία του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου: «Η Αριστερά του Τσίπρα δεν ξέρει τι ποιεί η Δεξιά του Καμμένου» είπε χαρακτηριστικά κάνοντας λόγο για έναν «εξαφανισμένο Καμμένο» που εμφανίζεται για λίγο μόνο στις κάμερες να πετάξει λάσπη. «Με τη λάσπη έφτιαξαν την παράγκα της σχέσης τους, όμηροι ο ένας του άλλου, κρατάνε όμηρο και τη χώρα» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επικαλούμενος τις χθεσινές δηλώσεις του υπ. Αμυνας, ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε πως «όταν λες ότι το θέμα των στρατιωτικών είναι διμερές, και μετά καλείς τον ΓΓ. του ΟΗΕ να παρέμβει είσαι αναξιόπιστος». Μάλιστα προειδοποίησε πως η συνέχιση της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στη φυλακή της Αδριανούπολης, «απειλεί να ανατρέψει τη σταδιακή προσέγγιση στων δυο χώρων».

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και σε ανικανότητα των κυβερνώντων και πισωγύρισμα τριετίας «στην οικονομία, στην ασφάλεια, στους θεσμούς και στη δικαιοσύνη, στην καθημερινότητα, αλλά -δυστυχώς- και στα εθνικά θέματα».

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων « για να μείνουν στην εξουσία όλα επιστρατεύονται: Διορισμοί, ρουσφέτια, κατάργηση αξιολόγησης και στην παιδεία κομματική πελατεία»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.