Κοινή δήλωση Βενιζέλου, Λοβέρδου, Κουτρουμάνη για την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από την προανακριτική για τη Novartis

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Την αποχώρηση όλης της αντιπολίτευσης από την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της Novartis σχολίασαν με κοινή τους δήλωση ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιώργος Κουτρουμάνης.

Μεταξύ άλλων, επισημαίνουν πως πρόκειται για σκευωρία, κάτι που όπως αναφέρουν φαίνεται και από την άρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να εξεταστούν μάρτυρες, να συγκεντρωθούν έγγραφα και να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

“Οι δήθεν κατήγοροι έχουν ήδη μετατραπεί σε κατηγορούμενους για μια πρόχειρη και φτηνή σκευωρία όχι μόνο σε βάρος προσώπων αλλά σε βάρος των δημοκρατικών θεσμών και της ίδιας της δικαιοσύνης.

Ο ισχυρισμός ότι τα ζητήματα θα εξετασθούν δήθεν από τη δικαιοσύνη, είναι προσβλητικός για τη δικαιοσύνη που διαβίβασε στη Βουλή τα ζητήματα για τα οποία αποκλειστικά αρμόδια είναι η Βουλή.

Η πεισματική άρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να εξεταστούν μάρτυρες, να συγκεντρωθούν έγγραφα και να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση δείχνει το φόβο τους απέναντι στην αποκάλυψη της σκευωρίας που είναι πλέον προφανής και ομολογημένη”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.