Σιμόπουλος: Έχουν πλάκα στην Αττικό Μετρό

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Την απόφαση της Αττικό Μετρό να αναρτήσει πανό με στίχους του μεγάλου ποιητή, Μανόλη Αναγωστάκη, στο γερανό του εργοταξίου «Αγία Σοφία» του Μετρό Θεσσαλονίκης,  σχολίασε με ανάρτηση του στο facebook, o πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος.

 “Σε σημερινό δελτίο τύπου η Αττικό Μετρό αναφέρει ότι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, τιμά τον μεγάλο ποιητή της Θεσσαλονίκης, Μανόλη Αναγνωστάκη και για τον λόγο αυτό θα αναρτήσει τον εμβληματικό στίχο του «σαν πρόκες πρέπει να καρφώνονται οι λέξεις να μην τις παίρνει ο άνεμος…», στο γερανό του εργοταξίου «Αγία Σοφία».

Αναρωτιέμαι πόσο ακόμη θα χρησιμοποιήσουν το, με ευθύνη τους κουτσουρεμένο και με μεγάλη αύξηση του κόστους, μετρό της Θεσσαλονίκης για προσωπική επικοινωνιακή προβολή.

Σκεφτείτε σύντροφοι και κάτι για την ημέρα της ευτυχίας ή της μητέρας, γιατί σαν πρόκες πρέπει να καρφώνονται οι λέξεις”, τόνισε ο κ. Σιμόπουλος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.