Παναγιώτης Ψωμιάδης: Ποιοι θα με κρίνουν; Οι σώγαμπροι της Ν.Δ;

|
THESTIVAL TEAM

Συνέντευξη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και μέσα σε όλα μίλησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή του ως Ζορό στην νέα διαφήμιση των Jumbo.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα Espresso:

Ποιες ήταν οι αντιδράσεις των δεξιών πολιτικών, φίλων σας ή μη; Τι σου είπαν;

Σίγουρα περίμενα αντιδράσεις, αλλά όχι αυτές, και όχι μέσα από τη δική μου παράταξη. Εκτίμησα τη στάση του σημερινού περιφερειάρχη, του Απόστολου Τζιτζικώστα, που ήταν ο πρώτος που μου τηλεφώνησε, λέγοντάς μου: «Αδελφέ, έπαθα πλάκα. Μπράβο, είσαι απίθανος». Το χάρηκα αυτό το τηλεφώνημα, γιατί ο Τζιτζικώστας έχει αίσθηση του χιούμορ. Πολιτικός που δεν έχει χιούμορ να μείνει σπίτι του. Εμένα με έχουν σατιρίσει και οι «Ράδιο Αρβύλα», και ο Λάκης Λαζόπουλος, και άλλοι, αλλά ποτέ δεν ενοχλήθηκα. Επίσης και από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μεϊμαράκη μού έστειλαν θετικότατα μηνύματα. Βγήκαν όμως κι άλλοι άνθρωποι της Ν.Δ., δήθεν φίλοι μου, κι έριξαν όσο δηλητήριο μπορούσαν. Φυσικά, δεν μου κάνει εντύπωση αυτό, γιατί από τότε που πολιτεύομαι η μισή Ν.Δ. είναι απέναντί μου. Τους χαλάω την αισθητική.

Τι τους ενοχλεί τόσο σε εσένα;

Ποτέ δεν είπα «ναι σε όλα». Δεν ανέχονταν το γεγονός ότι εγώ, προερχόμενος από μια μικρομεσαία οικογένεια, βγαίνω πρώτος 35 χρόνια. Ποιοι θα με κρίνουν, όμως; Οι σώγαμπροι της Ν.Δ.; Αυτοί που αλλάζουν κόμμα σαν τα πουκάμισα; Αυτοί που τους ενδιαφέρει μόνο να κρατήσουν την κομματική καρέκλα; Ποιοι; Ο καθένας όμως κρίνεται. Κάποιοι με βρήκαν στη Ν.Δ. Δεν τους βρήκα. Ο Αυγενάκης, ο γραμματέας του κόμματος, λέει ότι έχω διαγραφεί… Ρωτώ τον κύριο Αυγενάκη: Αφού είμαι διαγραμμένος, πώς πριν από δύο μήνες πήρα κάρτα μέλους για τα επόμενα δύο χρόνια και πώς με καλούν σε όλες τις εκδηλώσεις της Ν.Δ., ακόμη και σε αυτές που μιλάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Μήπως κάνει λάθος και μπερδεύει τη λέξη διαγραφή με τη δική του διαγραφή πριν από λίγα χρόνια από τη Ν.Δ.;

Ο διαγραμμένος μπορεί να διαγράψει; Εγώ είμαι ιστορικό στέλεχος της παράταξης και ένας λαϊκός ηγέτης. Τους λαϊκούς ηγέτες τούς διαγράφει μόνο ο λαός.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.