Δωρεές για τους πληγέντες από τη θεομηνία στα εκλογικά κέντρα της κεντροαριστεράς

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Στην αποδοχή της πρότασης των δυο υποψηφίων για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς να συγκεντρωθούν σε κάθε εκλογικό τμήμα δωρεές σε χρήμα υπέρ των πληγέντων από τη θεομηνία της Δυτικής Αττικής, με ευθύνη των εκπροσώπων τους, προχώρησε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών

Επιπλέον, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τις ευχαριστίες της προς όλους τους εθελοντές, προέδρους και μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, καθώς και τα μέλη του Δικτύου Εμπιστοσύνης, εκφράζει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την περασμένη Κυριακή για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Επίσης τους καλεί να ανταποκριθούν με παρόμοιο τρόπο και στην επαναληπτική εκλογή της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών που συνεδρίασε σήμερα αποφάσισε να καλέσει τους 210.000 συμπολίτες μας που ψήφισαν στον πρώτο γύρο να προσέλθουν πάλι στις κάλπες. Υπενθυμίζει ότι η ψηφοφορία την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, ότι μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν, ότι δεν θα καταβάλουν καμιά εισφορά και ότι η διαδικασία αναμένεται να είναι ταχύτερη απ? ότι ήταν στον πρώτο γύρο, διότι δεν θα χρειασθεί να συμπληρώσουν αίτηση/δήλωση.

Σε ό,τι αφορά την ένσταση που υποβλήθηκε για την ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής στο Τρίκερι Μαγνησίας, η Επιτροπή διαπίστωσε ότι, με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής, κανένας από τους 109 εκλογείς δεν συμπλήρωσε την προβλεπόμενη αίτηση/δήλωση. Κατόπιν αυτού, για να διασφαλισθεί η τήρηση των διαδικασιών στον δεύτερο γύρο, η Επιτροπή ανέθεσε σε μέλος της να εποπτεύσει επί τόπου την εκλογική διαδικασία.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.