Με ικανοποιητικό ρυθμό η προσέλευση των ψηφοφόρων στη Θεσσαλονίκη για την ανάδειξη αρχηγού στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς (ΦΩΤΟ)

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Με ικανοποιητική προσέλευση και χωρίς προβλήματα διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη η διαδικασία ανάδειξης του νέου αρχηγού του πολιτικού φορέα, που θα συσπειρώσει τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς.

Σε ένα από τα μεγαλύτερα εκλογικά κέντρα, αυτό του περιπτέρου 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από το πρωί συρρέουν ψηφοφόροι, συνήθως μεγαλύτερης ηλικίας, προκειμένου να ψηφίσουν τον επικεφαλής που επιθυμούν.

Ο πρώτος γύρος των εκλογών ξεκίνησε στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ. Για να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο νικητής, θα πρέπει να συγκεντρώσει το 50+1% των ψήφων. Αν κανένας υποψήφιος δεν συγκεντρώσει το ποσοστό αυτό, η εκλογή θα επαναληφθεί με τη συμμετοχή μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων σε έναν δεύτερο γύρο, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου και έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και όλα όσα πρέπει να γνωρίζειτε για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς πατώντας ΕΔΩ:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.