Ποτάμι για Eldorado: Οι εργαζόμενοι δεν είναι μπαλάκι σε πολιτικά παιχνίδια

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Την ανακοίνωση της Eldorado Gold με την οποία γνωστοποίησε ότι θα παραμείνει στην Ελλάδα σχολιάζει το Ποτάμι, ρίχνοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, “τα υπουργεία και οι κρατικές υπηρεσίες άρχισαν να κινούνται όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι”, ενώ επισημαίνει “οι τύχες των εργαζομένων και η επενδυτική εικόνα της χώρας μπαλάκι στα εσωκομματικά παιχνίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι:

“Την προηγούμενη εβδομάδα, που ο σύμβουλος του κ.Τσίπρα έστελνε την Eldorado Gold στα τσακίδια, όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση της εταιρείας, «το ΥΠΕΝ εξέδωσε μια σειρά αδειών ρουτίνας για το έργο της Ολυμπιάδας, οι οποίες εκκρεμούσαν εδώ και πολύ καιρό». Επίσης, τις ίδιες μέρες ξεκίνησε και η διαδικασία της διαιτησίας. Η γνωστή διπλή γλώσσα.

Τα υπουργεία και οι κρατικές υπηρεσίες άρχισαν να κινούνται όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Οι τύχες των εργαζομένων και η επενδυτική εικόνα της χώρας μπαλάκι στα εσωκομματικά παιχνίδια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Έτσι, όμως, με ένα βήμα μπρος και δυο βήματα πίσω, δεν μπορεί η Ελλάδα να βγει από την κρίση”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.