Ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πήγε σήμερα στα καμένα και συνομίλησε με τους πυροσβέστες εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ.

«Αφού βέβαια έσβησε η φωτιά εμφανίστηκε και ο κ. Τσίπρας εγκαταλείποντας το προσφιλές του Τwitter», αναφέρει, μεταξύ άλλων το κόμμα, κάνοντας λόγο για θράσος και υπεροψία των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους ανθρώπους της Πυροσβεστικής και τους εθελοντές, που μόνοι τους έδωσαν την μάχη με τις φλόγες.

Είναι στοιχειώδης υποχρέωση όμως της Κυβέρνησης η αποζημίωση των πληγέντων και η μέριμνα για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, που δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης των επιτήδειων.

Αφού βέβαια έσβησε η φωτιά εμφανίστηκε και ο κ. Τσίπρας εγκαταλείποντας το προσφιλές του Τwitter.

Την ίδια στιγμή που οι Υπουργοί του ξεφουρνίζουν παραμύθια για να καλύψουν την ανεπάρκεια τους. Ούτε μια συγγνώμη όμως για τις τεράστιες ευθύνες τους, για τις τεράστιες ελλείψεις σε μέσα και προσωπικό, για την απουσία σχεδιασμού αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Ούτε καν αναζητήθηκαν οι ευθύνες των αρμοδίων. Όλα καλώς καμωμένα... Η υπεροψία και το θράσος περισσεύουν στους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Οι πολίτες όμως γνωρίζουν, παρακολουθούν και δεν ξεχνούν».