ΣΥΡΙΖΑ για Βούτση: Έμπλεες τρομολαγνείας και ακροδεξιάς ρητορείας οι ανακοινώσεις της ΝΔ

|
THESTIVAL TEAM

Για «στοχοποιήσεις και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τα πυρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά του Νίκου Βούτση για τις δηλώσεις του περί ορθοδοξίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι “δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο”.

Η ΝΔ έκανε λόγω για “παραλήρημα ιδεοληψίας” σε ανακοίνωσή της για το θέμα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανταπαντά ότι: «όσες έμπλεες τρομολαγνείας και ακροδεξιάς ρητορείας, ανακοινώσεις, κι αν εκδώσει η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, ο πανικός της δεν κρύβεται. Προσπαθεί να καλύψει την ένδεια πολιτικής πρότασης με συνεχείς στοχοποιήσεις. Εδώ και μέρες, ο Κ. Γαβρόγλου. Σήμερα, ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Τα επικοινωνιακά της πυροτεχνήματα θα πέσουν, ξανά, στο κενό».

Πάντως, ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος εξέφρασε νωρίτερα την απόλυτη αντίθεσή του στις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.