Π. Λαφαζάνης: Η προδοσία Τσίπρα οδήγησε και οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας για την πολιτική που άσκησε ο Τσίπρας το 2015, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στον «Guardian».

«Αυτός (Αλέξης Τσίπρας) είναι το πρόβλημα στην κυβέρνηση και κανένας άλλος. Λάθος είναι η πολιτική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός, η προδοσία του που οδηγεί στην καταστροφή τη χώρα», δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης.

«Η μόνιμη θέση Τσίπρα ήταν να παραμείνουμε στην Ευρωζώνη. Ποτέ δεν είχε στο μυαλό του την έξοδο από την Ευρώπη», πρόσθεσε.

Ταυτοχρόνως, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό ανιστόρητο και αγεωγράφητο, με αφορμή τις δηλώσεις του στον «Guardian» ότι αν αφήσουμε την Ευρωζώνη, δεν έχουμε πού να πάμε, παρά σε ένα άλλον Γαλαξία.

«Ο Τσίπρας ξεπούλησε με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο τη λαϊκή βούληση δύο φορές για να ακολουθήσει το μνημονιακό δρόμο. Γιατί δηλαδή, δεν υπάρχουν χώρες που ζουν εκτός ευρωζώνης; Αυτές σε άλλον πλανήτη ζουν;».

Ερωτηθείς για το εάν επιθυμεί τη διενέργεια Εξεταστικής για την περίπτωση Βαρουφάκη και τις περίφημες αποκαλύψεις του σημείωσε ότι «αυτά τα θεωρώ αστεία πράγματα. Όταν μια εξεταστική ωστόσο, ζητάται, η κυβέρνηση πρέπει να το εκτελεί, έτσι ώστε να δείχνει ότι υπάρχει διαφάνεια και δεν έχει να κρύψει τίποτα. Να δείτε, ότι στο σκαμνί θα μπουν όλοι οι μνημονιακοί πραξικοπηματίες».

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.