Ένωση Κεντρώων: Ο κ. Τσίπρας παίρνει μηδέν στο να πείσει τους ξένους

|
THESTIVAL TEAM

Πυρά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, κατηγορώντας τον για τη διαπραγματευτική ικανότητά του σε σχέση με τους πιστωτές.

«Ο κ. Τσίπρας παίρνει άριστα στο να πείσει το εσωτερικό ακροατήριο και ιδιαίτερα το ακροατήριο του κόμματός του, αλλά παίρνει μηδέν στο να πείσει για τα δίκαια της Ελλάδας τους ξένους» υποστηρίζει η Ένωση Κεντρώων, εξηγώντας ότι «έτσι, φορτίζουν οι μπαταρίες των αριστερών υπέρ πατριωτών για τον ευρωσκεπτικιστικό κατήφορο».

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων «η Ελλάδα ηττάται στην Ευρώπη και τα χρόνια του μνημονίου αυξάνονται κάτω από ακόμη πιο σκληρά μέτρα».

Στην ανακοίνωση, η Ένωση Κεντρώων επαναφέρει το αίτημα για σύγκλιση Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι «είναι μονόδρομος και ελπίζουμε ότι και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης να δείξουν αίσθημα ευθύνης για την συγκρότηση μιας μεγάλης κυβέρνησης που θα διαπραγματευθεί με τους δανειστές από μηδενική βάση».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.