Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ο θεσμός του Κοινοβουλίου δεν μπορεί να αποτελεί μέρος της κυβερνητικής προπαγάνδας

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει σε ανακοίνωσή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατηγορώντας την για «προπαγάνδα» μέσω της ιστοσελίδας της Βουλής. Αφορμή για την ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στάθηκε χθεσινή ανάρτηση στην ιστοσελίδα του κοινοβουλίου, με τίτλο «Τι επιδιώκει η Ελλάδα στο αυριανό Eurogroup μετά την υπερψήφιση των προαπαιτούμενων από τη Βουλή».

Σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμπαράταξη τονίζει ότι «ο θεσμός του Κοινοβουλίου δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται να αποτελεί μέρος της κυβερνητικής προπαγάνδας» και ότι η χθεσινή ανάρτηση «παραβιάζει ευθέως αυτή την αρχή».

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη φυσικά και δεν πρόκειται να συναινέσει και να συμμετάσχει σε τέτοια παιχνίδια, που αναιρούν ακόμη και την αρχή της διάκρισης των εξουσιών.
Ούτε και θα δεχτούμε τον ρόλο του διαγωνιζόμενου σε θέματα εκθέσεων που επιλέγει ο κ. Τσίπρας και οι προπαγανδιστές του» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.