Πυρά κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, αναφορικά με τη χθεσινή τοποθέτηση του υπουργού Άμυνας προς την ίδια "αν είστε τόσο εκνευρισμένη, ελάτε να σας δώσω τσάι".

Η κ. Βούλτεψη έσπευσε να απαντήσει σε αυτήν του την τοποθέτηση μέσω ανακοίνωσής της, στην οποία υποστηρίζει ότι «ανάμεσα στα πολλά ψέματα που ειπώθηκαν χθες από το καταστροφικό δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, ακούσαμε τον κ. Καμμένο να ανακοινώνει πομπωδώς ότι το επιτόκιο των ελληνικών δεκαετών ομολόγων έπεσε στα προ κρίσης επίπεδα, δηλαδή στο 2009».

«Μετά ήλθε η λαίλαπα της “περήφανης διαπραγμάτευσης” των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τα ομόλογα πήγαν πάλι στον Θεό. Χρειάστηκαν δύο νέα μνημόνια και επιβολή των πιο σκληρών μέτρων για να αποφασίσουν οι αγορές (που θα χόρευαν στα νταούλια των Τσίπρα – Καμμένου) ότι επιστρέψαμε στο 2014», υπογραμμίζει η Σ. Βούλτεψη, προσθέτοντας: «Χθες, ο κ. Καμμένος σέρβιρε τσάι δίκην... ηρεμιστικού. Δεν γνωρίζουμε τι ήπιε στο πάρτι των γενεθλίων του, αλλά αν ψάχνει για ηρεμιστικό, του συνιστώ το χαμομήλι, για να ξεχνά τι υπογράφει (στα τέσσερα και με τα δύο χέρια και με την ουρά κάτω από τα σκέλια) για την καρέκλα του μεταμφιεσμένου στρατάρχη».

«Έτσι είναι! Με ένα υπουργείο για λάφυρο ξεχνάς και τους «Τσολάκογλου» και τους “γερμανοτσολιάδες”. Γι’ αυτό, χαμομηλάκι κ. Καμμένε, χαμομηλάκι...», καταλήγει.