Γ. Βαρουφάκης σε ΝΔ: Η συνέπεια εξοργίζει τους ασυνεπείς

|
THESTIVAL TEAM

Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης απαντώντας στα περί ομολογίας των ευθυνών του και των ευθυνών του κ. Τσίπρα.

«Η Ελλάδα δεν αντέχει μία Νέα Δημοκρατία που πασχίζει να αντιγράφει στην ασυνέπεια τον ΣΥΡΙΖΑ του 2014 κι έναν ΣΥΡΙΖΑ που αντιγράφει τη μνημονιακή συνέπεια της Νέας Δημοκρατίας του 2014», αναφέρει η ανακοίνωση του DiEM 25, ενώ υπογραμμίζει ότι η συνέπεια εξοργίζει τους ασυνεπείς.

«Η Νέα Δημοκρατία που προκλητικά απαιτεί, από τον Ιανουάριο του 2015, να υπογράφει η κυβέρνηση όλους τους νέους φόρους που απαιτούν οι τροϊκανοί, την ώρα που η ίδια υπόσχεται μείωση της φορολογίας, τολμά να λοιδωρεί τον Γιάνη Βαρουφάκη που λέει σήμερα αυτά που έλεγε όσο ήταν υπουργός (ότι δηλαδή μείωση φορολογίας και αναδιάρθρωση χρέους είναι προαπαιτούμενα για την απόδραση της χώρας από την χρεοδουλοπαροικία), στην προεκλογική του εκστρατεία τον Ιανουάριο του 2015, μετά την παρουσίαση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβρη του 2014, από τον χειμώνα του 2010 και έως σήμερα», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, το DiEM 25 καλεί «όσους δεν αντέχουν αυτό το καταστροφικό δίδυμο» στην ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή στο Γήπεδο Σπόρτιγκ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.