Π. Κουρουμπλής: Υπηρετούμε δέκα στόχους

|
THESTIVAL TEAM

Δέκα στόχους σχεδιάζει να εξυπηρετήσει τα επόμενα χρόνια η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας, σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Πρόκειται για κοινή εκδήλωση του ΕΒΕΠ με όλα τα υπόλοιπα Επιμελητήρια και με τη συμμετοχή των παραγωγικών φορέων της πόλης. Ο κ. Κουρουμπλής, αφού τόνισε ότι ενωμένοι οι Έλληνες μπορούν να ξεπεράσουν την κρίση, δήλωσε ότι το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κινείται για να εξυπηρετηθούν παράλληλα δέκα στόχοι, τους οποίους περιέγραψε συνοπτικά, ξεκινώντας από την αναβάθμιση της εκπαίδευσης στις ΑΕΝ.

«Επίσης», συνέχισε ο κ. Κουρουμπλής, «δουλεύουμε και συνεργαζόμαστε με το Επιμελητήριο, αλλά και με όλους τους φορείς, ώστε να ξεμπλοκάρουμε τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι με αποφασιστικό τρόπο θα γίνουν σημαντικά βήματα».

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.